Fletninger- en bog guide

En simpel tre strenget fletning er omtrent så langt som de fleste piger kan gå, men når vi begynder at gå ind i franske fletninger, fiskehale fletninger eller vandfaldsfletninger, så er det rart at kunne betro sig med nogle der har prøvet det før og som kan guide en, på en let og legende måde. Med Laura Kristine Arnesen og Marie Moesgaard Wivels nye bog: Fletninger Step by Step Guide er det nemt og sjovt som aldrig før. Du lærer hurtigt “grund flette teknikkerne” og går derfra over i mere festlige og sofistikerede fletninger. Bogen er fyldt med flotte billeder og beskrivelser samt links til videoer, der hurtigt får dig i gang og gør dig til en mester på ingen tid.

 
 

Sådan laver du de forskellige fletninger

Der findes utallige af flotte fletninger, vi giver dig her vejledningerne på de aller mest populære fletninger, fra flettepigernes favoritter.

Vandfalds fletningen

Fransk flettet pandebånd

Flettet bolle

4-strenget fletning

Træk gennem vandfald fletning

Style håret og vær IN

Fletninger trender for tiden og de går aldrig af mode. I bogen kan du se masser af fletninger, der starter fra begynderniveau til professionel. Hvis du tager dig tiden til at øve, vil du hurtigt vænne dig til at lave dem på ingen tid – og det er det hele værd at lære at lave dem.
Vinter eller efterår – forår eller sommer, fletninger kan være opsigtsvækkende hele året. Ud over at se pæne ud er de praktiske, når du er har travlt med at komme ud af døren til den fest du skulle have været til for en time siden. I denne bog om fletninger kan du se mange forskellige typer af fletninger og med lidt fikse fingre kan du få til at dem ligne en million efter kort tids øven. Bogen om fletninger er smæk fyldt med trin-for-trin vejledninger og man lærer hurtigt at sætte håret til enhver lejlighed. Det er sjovt, let og en uforpligtende måde at ændre sin frisure. Nogle fletninger kan endda laves med vådt hår, så de får bølget frisure efter en til to timer. Disse er fantastisk at prøve, om du har langt hår, medium hår eller kort hår. Perfekt til mange lejligheder. Fletninger kan være romantiske, indviklede og kan få en elegant bryllup frisure til synes ubesværet og naturlig. Du kan bære disse frisurer til fester, arbejde eller større sammenkomster.
stylet hår

Det siger vores anmelder af bogen: “Fletninger step by step guide”.

Perfekt til hurtige og nemme frisurer, der får dig til at se smart og trendy ud. Rigtig mange andre bøger får tingene til at se svære ud, men denne her har smukke detaljerede fotos og lette, forståelige instruktioner. Jeg elsker at kigge i bogen hver morgen, og se hvad der vil gøre sig godt til dagens outfit, mens jeg gør mig klar. Jeg elsker bare, at alle disse frisurer ikke tager mig længere tid, end bare 5 minutter.
Jeg kan varmt anbefale denne bog til enhver, som ønsker at lære forskellige måder at prøve forskellige stilarter af fletninger, fra mellemlangt til langt hår. Ikke alene er instruktionerne klare og godt illustreret, men forfatterene inkludere også ideer til variationer og tilbehør. Der bliver ikke krævet en masse værktøjer, som er nødvendige for at lave fletningerne i bogen, og forfatteren viser dem med flotte illustrationer. Jeg gør normalt ikke noget ved mit hår ret ofte. Jeg er faktisk temmelig sjældent at jeg afviger fra min standart frisure, så jeg ved vitterligt ikke hvordan at jeg skal style mit hår. Jeg købte denne bog, men ikke kun til mig, men også for mine to døtres skyld, som begge elsker den! Jeg kunne ikke anbefale denne bog mere. En god gave til dig og dine kære. Dette er den første hår bog, jeg har købt om hår styling og det er helt sikkert det hele værd.