Fifty Shades of Grey filmatisering ude på DVD nu

Fifty Shades of Grey serien har været en verdensomspændende sensation. Der er blevet solgt over 125 millioner eksemplarer af bøgerne alene, og den nye bog i serien, ‘Grey’ vil sandsynligvis sælge i hidtil uhørte antal, hvis man kan regne med forsalgene. Den nye bogs forventede succes kommer i hælene på udgivelsen af den film, der repræsenterer den første bog i serien, og DVD’en – som du bør købe en af  med det samme – er udkommet i denne uge.

 

Serien fortæller historien om den unge og uskyldige universitetsstuderende, Anastasia Steele, og hendes spirende elskovsleg i en verden af BDSM med den charmerende milliardær, Christian Grey. Filmen viser den indledende forførelse fra begges sider, og hvordan de så småt begynder at gå på opdagelse i et submissivt og dominant forhold, der ikke ligner nogen anden kærlighedshistorie, du har set før. Anastasia Steele, spillet af Dakota Johnson – rammer meget præcist Anas uskyldighed, ligesom hun finder balancen som en, der er ved at opdage sin egen seksualitet. Ligeledes er Jamie Dorman usædvanligt dygtig i sin skildring af den flotte og betagende Christian Grey.

50 shades på dvd

BDSM og kærlighed

Filmen er blevet fantastisk godt modtaget. Filmen tilbyder ikke blot et indblik i en verden af BDSM, en verden, som i vide kredse betragtes som værende tabu, den fremstiller også en voldsomt omskiftelig kærlighedshistorie, som mange af os kan forholde os til, uanset om det har med BDSM at gøre eller ej. Kvinder finder, at filmen er en måde, hvorpå de kan lære at det ikke er tabu at give sin seksualitet udtryk, ligesom de kan påskønne kærlighedshistorien mellem de to hovedpersoner. Mænd finder også, at filmen er en måde, de kan opdage deres seksualitet på, lige com de kan forestille sig et liv som Christians. Med andre ord drømmer kvinder om at være sammen med Christian, og mænd ønsker at være ham.

 

Har du læst Fifty Shades of Grey bogen må du endelig ikke gå glip af at købe DVD’en. Dette er ikke en typisk kærlighedshistorie – det er ikke bare den samme gamle romantiske komedie. Den kommer ind på emner og forhold, der aldrig før har været skildret på film, og gør meget for at fremme accepten af den del af befolkningen, der dyrker BDSM, ligesom den introducerer folk, der ikke så meget som har skænket denne livsstil en tanke, for den. Hvis du så filmen i biografen, vil du huske den fantastiske musik, spændingen og den måde, hvorpå de to personer inddrager dig og får dig til at føle dig fuldstændig involveret i deres forhold. – Nu har du chancen for at få fat i DVD’en og genopleve historien hjemme hos dig selv. Hvis du, på den anden side, ikke har set filmen i biografen, har du nu chancen for at se, hvorfor denne film har været sådan en kæmpestor sensation. Det er din chance til at se den med din partner og få sat lidt fut i dit eget liv, ligesom det er en chance til at falde i svime over den flotte Mr. Grey med veninderne over en flaske vin.

 

50 shades filmen er meget populær

Der var mange produktionsselskaber, der afgav tilbud på rettighederne til filmen, og dette alene skulle fortælle dig, at denne film virkelig er en uundværlig tilføjelse til din DVD samling. Warner Bros og Focus Features endte med at lave filmen, så du kan se, at det virkelig er en kassesucces og eftertragtet af filmselskaber verden over. Seriens forfatter, E. L. James, sagde, at hun virkelig måtte være forkæmper for filmens kreative proces. Hun skrev oprindeligt Twilight fan fiktion, så hun forstår mere end nogen anden, at man må give fans, hvad de ønsker. På grund af bogens natur, gjorde E. L. James det klart, at hun ville have ’sex-scenerne til at være elegante og smagfulde’, så de ikke ville stille folk, der dyrker BDSM i et dårligt lys.

Afslutningsvis, skal du simpelthen anskaffe dig denne DVD. Den vil ikke blot åbne dine øjne til alternative forhold, den vil også give dig en chance for at udforske din egen seksualitet, ligesom den vil give dig mulighed for at nyde en kærlighedshistorie mellem to mennesker, som man ikke umiddelbart ville forestille sig sammen. Dette er ikke blot en film for kvinder til at falde i svime over Mr. Grey, mænd må heller ikke gå glip af den. Filmen ligner ikke nogen anden film, der er blevet lavet. Den tilfredsstiller ikke blot vores trang til at se kærlighed vokse for øjnene af os, det var en filmisk sensation, så fotografi og filmning er fortræffelige i denne film. Alt fra lydsporet til rollebesætningen og historien gør virkelig denne film til en, man ikke må gå glip af. Hvad venter du på? Nu er det bare om at få Fifty Shades of Grey ind i dit liv.