Anne bech – Tab Dig Hvor Du Vil

Anne Bech er fitness ekspert og forfatter af en håndfyld effektive træningsbøger. Vi kender alle Anne bech fra TV, bøger, radioprogrammer og magasiner hvor hun hjælper alt fra almindelige dansker til kendte VIPs med at nå deres træningsmål. Anne bech er født i 1978 og boer i Dragør med sin kæreste og lille dater. Hun har i mange år elsket dans, aerobic, fitness og fysisk aktivitet generelt. Det har udviklet sig i en sådan grad at hun for omkring 18 år siden blev instruktør og personlig træner indenfor ovennævnte træningsområder. I dag fokuserer Anne Bech i langt højere grad på at være all around ekspert, der kan guide og vejlede både inden for kost og ernæring og træning. Det gælder sig om det er store muskler man ønsker eller om det er fedt man vil tabe – om man vil tone sine balder, lår, underkrop, overkrop eller arme. Anne Bech får dig i mål på en sikker og effektiv måde og får folk til at præstere deres ypperste.

Anne bech har også en baggrund inden for dans i forskellige dansegrupper siden slutningen af halvfemserne og har deltaget ved flere store konkurrencer inden for aerobic og fitness.

Køb “Tab dig hvor du vil” her

Køb bogen billigt her →

Anne Bech med Tab Dig Hvor Du Vil

Køb “Tab dig hvor du vil” her

Tab dig hvor du vil

Anne bech er på banen igen, “Tab dig hvor du vil” er Anne Bechs nyeste bog, der blev udgivet i marts. Bogen er for dig, der gerne vil have smidt nogle kilo på maven eller hvad med ballerne? Hvordan vores gener definerer hvordan vi ser ud er meget forskelligt og nogle er os har hang til mormor arme og andre har en røv, der bare ikke er til at forme. Det har Anne Bech tænkt med i ligningen og vil hjælpe dig med at smide de kilo du har lyst til, lige der hvor du helst vil tabe sig. Med udganspunkt i et 10 ugers forløb, får du udleveret spise skemaer og opskrifter på lækkert slanke mad, der går lige i bagdelen – eller så at sige IKKE går lige i bagdelen. Ud over kost er der også indtænkt motion og der bliver ikke lagt en finger imellem – vil du tabe dig, så må du gøre en indsats, det er jo KUN 10 uger det drejer sig om. Følger du bogen til punkt og prikke er der med garanti gevinst og du vil være et skridt tættere på strandformen anno 2015. En anden ide kunne også henlede til at lige meget hvor man er i verden så kan man tabe sig, hvis man vil det. Det er ikke jobbet, det er ikke forberedelserne og de flotte løbesko det gør at du taber dig. Nej hvis du vil tabe dig, så KAN du tabe dig hvor du vil og hvornår du vil. Det blive spændende endnu en gang at følge Anne Bech ud i et motiverende fofatterskab. Vi her på bogtoppen står klar til at teste bogen af og se om man virkelig kan booste formen der hvor man gerne vil. En anden bog hun har lavet er Dit sunde liv og måske ser vi en kombination af Guide til gudindekop samt hendes andre genialiteter samlet i en ultimativ livsændringsbog. Såfremt det er det vi ser, skal vi personligt her på siden nok ligge før og efter billeder ud og følge op dag for dag med billeder på instagram og andre medier.

 

Køb Fit på 100 dage her

Bogen kan lige nu købes til udsalgs priser – helt utroligt billigt

Bog af Anne Bech

Køb Fit på 100 dage her

Fit på 100 dage – komplet guide

En af Anne Bechs store bog succeser er bogen “Fit på 100 dage”. Bogen er en komplet instruktionsbog i kost og træning der med størst effekt på magisk vis får dig i fit topform på bare 100 dage. Bogen indeholder alt hvad du har brugt for at vide. En god lang intro til does and dont, hvad der er sundt og hvad man absolut skal holde sig fra i de 100 dage det tager at blive fit. Næste afsnit er fyldt med konkrete øvelser som du skal lave hver dag – gør du det kommer du ud i enden meget stærkere, tonet og med en langt mindre fedtprocent. Øvelserne er rimelig lette at udføre og kan alle laves hjemmefra uden behov for det store guld medlemsskab til fitnesscenteret. Øvelserne har fokus på at øge muskelvæksten og samtidig mindske fedtprocenten så muskler står flottere frem. Der er et afsnit om mad. Hvad skal man spise og hvad skal man holde sig fra? Hvor ofte må man spise og hvor store mængder? Hvor mange grøntsager og kød må jeg spise og hvad spiser jeg morgen, middag og aften? Alt sammen står ganske udføreligt i bogen og der er ikke noget at være i tvivl om. Masser af opskrifter der gør den til tider ensformige og kedelige mad spændende og mere interessant. Fit på 100 dage er en bog til kvinder der vil se hurtige resultater og have en krop i balance.

Køb TopTrimmet på 12 uger

Bliv toptrimmet på kun tolv uger tilbud

Top Trimmet på 12 uger

Denne bog kommer du ikke uden om, hvis du er mand og vil smide det overskydende hvalpefedt og have fremhævet musklerne. I Top Trimmet på 12 Uger følger vi 4 kendte danskere, det alle er gået med til at lade dem forvandle og følge Anne Bechs top hårde tolv ugers program. Og det lykkedes yderst tilfredsstillende, så er du i tvivl inden du køber bogen så er den topmultiverende at skimte igennem og se alle de flotte billeder. Især før og efter billederne viser hvilken flot fremgang at deltagerne opnår på ganske kort tid. Med en fokus på mad, der er minimale på kahlorier og kulhydrater, høje på proteiner og kostfibre fra grøntsager indtager de den optimale kombination til at kunne tage på i muskelmasse og samtidigt mindske fedtprocenten. Med “Top Trimmet på 12 Uger” lærer man som man ikke bare at spise sundt og optimalt man lærer også alle de gode gamle grundlæggende vægt øvelser, som virkelig rammer de store muskelgrupper og giver en kæmpe effekt. Her er det minimalt med isolationsøvelser i træningscenterenes mange fitnessmaskiner – det giver bare ikke godt nok. Vi kommer tilbage til squat, dødsløft, barbel row, militær press og alle de andre klassikere. På de bare 12 uger kommer deltagerne virkeligt langt, men også på bekostning af vedholdenhed, kun 1 glas alkohol i ugen og i seng kl. 22 – hver dag! Bogen kan varmt anbefales og er et kanon skud efter nytår hvor julemaden har sat sig og det er tid til at komme i top form og trimmet igen. Forvent at bruge en del tid på indkøb og madlavning. Det er meget konkret hvad man skal spise og hvornår og mængderne, men følger man det til punkt og prikke – ja så ser man altså resultater.